Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Widget HTML #1

[DOWNLOAD] "GĂ„sehud - Den forheksede maske" by R. L. Stine # eBook PDF Kindle ePub Free

GĂ„sehud - Den forheksede maske

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: GĂ„sehud - Den forheksede maske
  • Author : R. L. Stine
  • Release Date : January 13, 2015
  • Genre: Monsters & Ghosts,Books,Kids,Fiction,
  • Pages : * pages
  • Size : 1091 KB

Description

En af bþgerne bag gyserkomedien GÅSEHUD med komikeren Jack Black i hovedrollen.

Se gyset i Ăžjnene!

Carly Beth glÊder sig til halloween. Hun har kÞbt en ny maske, der er sÄ grim, at den nÊr skrÊmmer livet af hendes lillebror. Faktisk er den sÄ uhyggelig, at selv hendes venner bliver bange for hende!

Den nye maske er perfekt. Det er alt det, Carly Beth drÞmte om, den ville vÊre. Og mere til. Endda en hel del mere! Masken er fantastisk at have pÄ, men hvorfor er den sÄ svÊr at fÄ af igen ...?

R.L. Stines populÊre gyserserie for bÞrn, GÄsehud, vÊkkes til live i anledning af den storslÄede filmatisering, der har premiere i oktober 2015.


GÄsehud holdt sit indtog pÄ de danske bÞrnevÊrelser og biblioteker i 1999, og over de nÊste tre Är blev der udgivet i alt 44 titler i serien, der tilsammen solgte 350.000 bind. Der udkom en ny bog hver den 13. i mÄneden, og med titler som Monsterblod og DÞden i dybet fik varemÊrket R.L. Stine hurtigt et solidt tag i de yngre lÊsere.

Opskriften er for sĂ„ vidt enkel nok. R.L. Stine selv har fortalt, at han altid begynder med titlen – hvis den er god nok, kommer resten af sig selv. Det hĂžrer selvfĂžlgelig med, at han underspiller sin egen kreativitet, for det er hans evne til at variere skabelonen, der holder serien kĂžrende og spĂŠndingen intakt. De korte kapitler svinger sig fra cliffhanger til cliffhanger, sĂ„ lĂŠseren holdes fast, for GĂ„sehud er bestemt genrelitteratur, men det er ogsĂ„ fremragende hĂ„ndvĂŠrk.

R.L. Stines univers vrimler med alskens monstre og fantasifulde uhyrer. Her er talende bugtalerdukker og omvandrende fugleskrÊmsler, spÞgelser og onde Änder og alverdens andre pÄfund. Vores hovedperson er altid 12 Är, og de voksne, der optrÊder i historierne, er sjÊldent meget bevendt. Vores unge helt eller heltinde er lejlighedsvis assisteret af en sÞskende eller en ven, men er ellers overladt til selv at finde ud af, om den fare, der truer, er virkelig eller indbildt. Og hvis der en morale at udvinde, er det den gode gamle opbyggelige om, at man skal stole pÄ sin egen dÞmmekraft, for truslen viser sig altid til allersidst at vÊre sÊrdeles virkelig! Det er jo gys, vi snakker om, sÄ det skal jo give ... GÄsehud.


Download Free Books "GĂ„sehud - Den forheksede maske" PDF ePub Kindle